De popupwat?

De Popup Conciërge! Hoe fijn zou het zijn dat de post vandaag wel voor 6 uur in de bus ligt, je auto weer eens goed (van binnen en buiten) wordt schoongemaakt, bezoekers een parkeerplek krijgen toegewezen en eindelijk de klusjes in het pand, kantoor of in je huis worden gedaan die al veel te lang zijn blijven liggen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de diensten van onze Popup Conciërges. Klussen waar je zelf eigenlijk geen tijd voor hebt, maar die wel gedaan moeten worden terwijl jij lekker aan het werk bent. Of klussen die altijd worden uitgesteld en te klein zijn om hiervoor extern iemand in te huren. Superfijn voor het hele bedrijf. Daar wordt toch iedereen blij van!?

Heb jij 2 rechterhanden?

Heb je tijd en ben je goed in kleine of grote klussen? We zoeken nog een aantal Conciërges voor het Gooi! Voor de Popup Conciërge nodigen we vooral kandidaten uit die een ww- of bijstandsuitkering ontvangen en moeite hebben met het vinden van een baan.

Meer informatie? Bel 035 6310233, stuur een berichtje of schrijf je direct in.

 

Popup Conciërge inhuren?

Tijdens kantooruren je auto laten wassen, alle pakketjes naar het postkantoor laten brengen en de lampen laten vervangen. Superfijn voor het hele bedrijf! Met dit initiatief proberen we vooral kandidaten met een ww- of bijstandsuitkering aan een leuke job te helpen, dus als je de Popup Conciërge 1 of meerdere dagen inhuurt, doe je ook nog eens iets goeds voor de maatschappij.

Als je het hebt over een ‘win-win’ situatie 🙂

Meer weten over de Popup Conciërge?

Stuur ons even een berichtje!

 

Ondertussen, op Facebook…

PopUp Conciërge

5 years 3 weeks ago

Voor Theo gaat het niet snel genoeg. Meer mensen moeten op de hoogte worden gebracht van de voordelen van het inhuren van de PopUp Conciërge. Hij neemt zelf een stapel flyers mee en gaat op pad. Gelukkig kent hij Hilversum goed en kent hij voldoende mensen. Maar eens gaan polsen wat en waar hij mogelijk aan de slag zou kunnen.

PopUp Conciërge

5 years 4 weeks ago

Van harte gefeliciteerd, Maricha van ons allemaal !!!! Fijne dag

PopUp Conciërge

5 years 1 month ago

PopUp Conciërge shared a link.

Mag ik met AOW bijverdienen? - MAX Vandaag

PopUp Conciërge

5 years 1 month ago

Een beetje onwennig maar met voldoende zelfvertrouwen, stapt Theo binnen bij zijn klus. Even kort de situatie inschatten en aan de slag: hij zet de kast aan de kant en plakt de randen af. En dan begint hij! Een uurtje later is de muur klaar. Met een kop koffie in de hand staat hij te genieten van het resultaat: een fris wit muurtje. Theo tevreden, klant tevreden!

Timeline Photos

PopUp Conciërge

5 years 1 month ago

Dinsdag 10 oktober. Best een spannende dag. De balie werd op zijn plaats gezet, Theo in zijn conciërge outfit erachter en nu maar wachten op de ‘klussen’. Al snel kwamen de eerste klussen binnen: enkele schilderijen ophangen en een muurtje witten. Leuk! Aan de slag!

PopUp Conciërge

5 years 1 month ago

Dit voorjaar kregen wij het idee voor de PopUp conciërge, een project waarmee we mensen willen helpen om terug te komen in het arbeidsproces, en daarbij hadden we Theo voor ogen. Toen ons plan gereed was, bleek Theo niet meer beschikbaar te zijn. Hij was echter zo enthousiast dat hij een dag vrij heeft genomen om voor ons de pilot van de PopUp Conciërge te doen. Deze pilot vond plaats op 10 oktober.

Buro Baan

PopUp Conciërge

5 years 1 month ago

PopUp Conciërge shared Buro Baan's post.

De PopUp Conciërge heeft nu een eigen Facebook pagina. Volg de verhalen van Theo en de conciërges! https://www.facebook.com/popupconcierge/

PopUp Conciërge

5 years 1 month ago

Ergens in 2016 maakten wij kennis met Theo. Hij had gehoord van BuroBaan en wilde wel eens weten wat en of wij iets voor hem konden betekenen. Wat een ontzettend leuke man zat bij ons op de bank, een man met een verhaal die al zoveel werkervaring had opgedaan. Theo is 60, maar heeft een uitstraling van een jonge jongen, vol energie en passie en zo enthousiast om weer aan het werk te gaan. Nou, daar wilden wij wel hard voor lopen.

PopUp Conciërge

5 years 1 month ago

De popupwat?
De Popup Conciërge! Hoe fijn zou het zijn dat de post vandaag wel voor 6 uur in de bus ligt, je auto weer eens goed (van binnen en buiten) wordt schoongemaakt, bezoekers een parkeerplek krijgen toegewezen en eindelijk de klusjes in het pand, kantoor of in je huis worden gedaan die al veel te lang zijn blijven liggen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de diensten van onze Popup Conciërges. Klussen waar je zelf eigenlijk geen tijd voor hebt, maar die wel gedaan moeten worden terwijl jij lekker aan het werk bent. Of klussen die altijd worden uitgesteld en te klein zijn om hiervoor extern iemand in te huren. Superfijn voor het hele bedrijf. Daar wordt toch iedereen blij van!?