BuroBaan zoekt voor adviesbureau Flexibele Thuiswerkers

Bedrijfsinformatie

Met een groot aantal medisch adviseurs verzorgt dit adviesbureau medische adviezen voor diverse verzekeringsmaatschappijen. De medisch adviseurs spreken hun adviezen in waarna deze door het secretariaat worden uitgewerkt. Het komt echter geregeld voor dat er te weinig mensen zijn en te veel uit te werken dictaten. Voor deze situatie zoeken wij een flexibele pool met medewerkers die, indien nodig, mee kunnen helpen.

Omschrijving functie

De werkzaamheden kunnen vanuit huis worden uitgevoerd. Hiertoe ontvang je de benodigde apparatuur (koptelefoon en pedaal) zodat je op je eigen PC of laptop dictaten kunt uitwerken. Via een versleuteld systeem kun je inloggen en zien of en wat er is klaargezet om te verwerken. Zo kan het zijn dat je wel tot 20 uur per week werk hebt maar ook dat er rustige weken tussen zitten waarbij er niet of nauwelijks werk zal zijn.

Vereisten

  • Je hebt een goede typevaardigheid, bent secuur en goed in de Nederlandse taal
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Er zal een VOG (verklaring omtrent gedrag) van je worden gevraagd
  • Deze kun je bij jouw gemeente aanvragen
  • Daarnaast zul je een geheimhoudingsverklaring moeten ondertekenen: je krijgt namelijk zeer gevoelige medische informatie van patiënten onder ogen

Vergoeding

Hoe sneller en secuurder je werkt, hoe meer je kunt verdienen. Er wordt een gemiddelde bepaald van het aantal woorden dat kan worden getypt per uur. Omgerekend komt dit neer op € 10,00 bruto per uur.

Interesse? Stuur dan zsm je CV met een korte motivatie naar fiona@burobaan.nl. Je kunt Fiona ook even bellen als je vragen hebt op nummer 0625003326
We zien je reactie heel graag tegemoet!