BuroBaan zoekt voor een van de leukste publieke omroepen een medewerker klantbehoud (gemiddeld 16 uur/week; deels op oproepbasis afhankelijk van je beschikbaarheid)

Bedrijfsinformatie

De afdeling Publieks- en Ledenservice is de afdeling, waar we leden en abonnees te woord staan.

Zou je graag voor de publieke omroep werken en vind je wat we doen belangrijk? Kun je net zo goed luisteren als praten en gemakkelijk anderen overtuigen? Kun je goed telefoongesprekken voeren en werk je nauwkeurig? Dan zoeken we jou!

Omschrijving functie

De afdeling Publieks- en Ledenservice is de afdeling, waar we leden en abonnees voor onze organisatie te woord staan.

Als Medewerker Klantbehoud sta je onze klanten telefonisch te woord en ben jij hét visitekaartje van deze omroep. Je belt met klanten die het abonnement en/of lidmaatschap hebben opgezegd of klanten bellen jou om op te zeggen. Als medewerker Klantbehoud ben jij degene die probeert te achterhalen wat de klant bindt aan deze omroep en je probeert de klant te behouden. De uitkomst van het gesprek verwerk je in onze database.

Vereisten

  • Een enthousiaste medewerker met commercieel talent
  • die resultaatgericht is, maar die ook service- en klantgericht is én een scherp oog voor kwaliteit en details heeft;
  • die in staat is zichzelf en teamleden te motiveren om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.
  • met een flexibele instelling;
  • met uitstekende communicatieve vaardigheden én goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • met een prettige en duidelijke telefoonstem;
  • met verantwoordelijkheidsgevoel,
  • die minimaal 16 uren per week beschikbaar is
  • met veel affiniteit met deze omroep en de programma’s

Deze baan is ook heel geschikt voor collega’s met een fysieke beperking, om naast de studie te doen óf om na de pensionering te doen.

Vergoeding/werktijden

Je gaat gemiddeld 16 uur per week aan de slag (meer kan ook als je meer beschikbaar bent). Je rooster is afhankelijk van het werkaanbod dat seizoensgebonden is en van jouw beschikbaarheid. De uren kunnen ingevuld worden van maandag tot en met vrijdag tussen 08:45 uur en 17:15 uur. Je bent in ieder geval op dinsdag en op donderdag beschikbaar.

Interesse? Stuur dan zsm je CV met een korte motivatie naar fiona@burobaan.nl. Je kunt Fiona ook even bellen als je vragen hebt op nummer 0625003326
We zien je reactie heel graag tegemoet!