BuroBaan zoekt schoonmakers full- of parttime

Bedrijfsinformatie

Voor een gezellig schoonmaakbedrijf met al meer dan 50 jaar ervaring, zoeken wij diverse nieuwe medewerkers. Onze opdrachtgever is gevestigd in het Gooi maar heeft diverse projecten en panden in de omgeving Amsterdam, Amersfoort, Hilversum en Utrecht. De werktijden zijn erg flexibel; je kunt iedere ochtend aan de slag voor een paar uur, iedere avond of einde middag maar ook fulltime overdag.

Omschrijving functie

De werkzaamheden zijn veelal bij vaste projecten en panden waar je op vaste tijden de zorgdraagt voor het schoonhouden van de ruimtes. Dit kan zijn in trappenhuizen van (woon)complexen maar ook bij kantoren, scholen of horecagelegenheden. Daarnaast is er behoefte aan uitbreiding van de flexibele ploeg die iedere dag een ander project onderhanden neemt. Dus of je nu graag alleen werkt of juist met directe collega’s, wij kunnen je het allebei bieden.

Vereisten

  • beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Er zal een VOG (verklaring omtrent gedrag) van je worden gevraagd, deze kun je bij jouw gemeente aanvragen

Vergoeding

Je salaris is conform de CAO schoonmaakbranche. Een vakantietoeslag en eindejaarsuitkering behoren tot de arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Stuur dan zsm je CV met een korte motivatie naar fiona@burobaan.nl. Je kunt Fiona ook even bellen als je vragen hebt op nummer 0625003326
We zien je reactie heel graag tegemoet!